RETUR

Informații generale:

Adresă pentru returnări: te rugăm să trimiți returnările exclusiv la adresa următoare:
Strada Vânători nr. 26, cod poştal 505400, or. Râșnov, jud. Brașov.

Termenul de retur sau dreptul de retragere din contract:

Ai la dispoziție 14 (paisprezece) zile pentru a te retrage din contract, fără a fi nevoie să furnizezi un motiv specific.
Acest termen începe să curgă de la data primirii ultimului produs, fie personal, fie prin intermediul unei terțe persoane pe care ai desemnat-o, care nu este transportatorul.

Condiții de retur:

  • returul se va face ca pachet asigurat cu urmărire la adresa menționată mai sus - nu ca pachet obișnuit. Deoarece în cazul pierderii unui pachet obișnuit fără dovadă de urmărire, nu se poate face nicio rambursare.
  • ataşează o copie a facturii la pachet, astfel încât să putem identifica returnarea comenzii tale și să inițiem o rambursare corespunzătoare.
  • produsul trebuie returnat în ambalajul original, împreună cu toate accesoriile și toate componentele ambalajului. Dacă este necesar, poți folosi o ambalare suplimentară pentru a proteja produsul în timpul transportului. În cazul în care nu mai deții ambalajul original, te rugăm să te asiguri că produsul este bine protejat împotriva deteriorărilor în timpul transportului, utilizând o ambalare adecvată.
  • costul returului va fi suportat de către tine. Te rugăm să nu ne trimiți produsul cu plata la destinație.
  • nu se acceptă schimbul de produse. În cazul în care dorești alt produs, te rugăm să îl returnezi pe cel actual și să plasezi o nouă comandă cu produsul dorit.

Procedura de retur:

  • Pentru a exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informezi cu privire la intenția de a te retrage din acest contract. Ne poți contacta la numărul de telefon: +40 (759) 632 762, sau ne poți trimite un email la adresa: retur@everden.ro
  • Pentru a respecta termenul de retragere, este suficient să trimiteți notificarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea termenului de 14 zile.
  • După procesarea returului, se va rambursa doar prețul plătit pentru produsele comandate, fără costurile de transport din comanda inițială

Termenul de procesare a returului:

Termenul de rambursare a banilor este de 10 zile lucrătoare de la procesarea returului. Vei primi o notificare de la noi prin email în momentul în care a fost procesată tranzacția.

Rambursarea se va face în contul de card (dacă produsul a fost achitat online) sau prin transfer bancar, într-un cont indicat de tine prin email (în cazul în care comanda a fost plătită în numerar).

În cazul produselor livrate greșit sau deteriorate

Dacă articolele livrate nu sunt cele comandate sau prezintă erori evidente de material sau de fabricație, inclusiv daunele cauzate în timpul transportului, te rugăm să raportezi astfel de erori imediat către noi.

Te rugăm să ne contactezi la +40 (759) 632 762 sau retur@everden.ro înainte de a trimite înapoi produsul. Articolul trebuie să fie returnat în 14 zile cu o explicație a cauzei returnării sau a defectului.

Formular de retur

Numele bâncii unde este deschis contul bancar.
Contul bancar unde dorești să primești banii.

Vă rugăm să completați următoarele detalii:
- Lista cu produsele returnate și cantitatea din fiecare produs.
- Numărul și data facturii. Dacă returnați produse cumpărate pe facturi diferite, atunci menționați în dreptul produselor numărul și data de pe fiecare factură.

Vezi politica de confidențialitate